Informatikai szolgáltatások

Számítógép konfigurációk

PC kínálatunkban megtalálhatóak a HP brand eszközei illetve saját márkanévvel jelzett egyedi építésű számítógépkonfigurációk is.

HP Partner státuszunk előnyeinek segítségével a legújabb modellekről is értesülünk, kedvező áron tudjuk kínálni és bővített terméktámogatásban is tudunk segíteni. A HP termékkínálatában minden igényt kielégítő eszközök megtaláhatók, igény esetén egyedi HP konfiguráció gyártása is lehetséges.

Egyedi konfigurációnk felveszik a versenyt a brand gépekkel minőségben és teljesítményben is, ezeket azonban kedvezőbb áron tudjuk kínálni.

Egyedi számítógépkonfigurációink 3 kategóriába sorolhatóak. Office, Pro és Server. Konfigurációinkat felhasználási területek szerint egyedileg állítjuk össze a jelenleg elérhető legmegbízhatóbb és legjobb minőségű hardware elemekből. Számítógépeink Intel processzorokon épülnek fel.

   

 

 

Alaplap

Asrock alaplapok

Processor

Intel Core i3 - i5

Intel Core i5-i7

Intel Xeon

Memória

Kingston DDR4 memóriák

Merevlemez

Seagate winchesterek 500GB-1TB

Seagate winchesterek 500GB-4TB

Seagate winchesterek 500GB-4TB

Videokártya

Integrált / választható

Integrált / választható

Alaplapra integrált

Optika

LG DVD-RW meghajtó

Gépház

Chieftec sorozat

Chieftec Smart series

Chieftec, Intel szerverház

Monitor

Hagyományos és széles képarányű Samsung illetve LG monitorok

Garancia

3 év szervizgarancia - konfigurációtól függően változhat


Notebook

Notebook-ok terén mi a HP eszközeit ajánljuk. HP Partner státuszunk előnyeinek segítségével a legújabb modellekről is értesülünk, kedvező áron tudjuk kínálni és bővített terméktámogatásban is tudunk segíteni.

A HP termékpalettájában az összes igényt lefedő modellek megtalálhatók, a belépő szinttől az üzleti, prémium kategóriáig. A HP eszközök minősége és megbízhatósága a kiemelkedő, a notebookokra 3 év gyártói garanciát vállal a HP.


Projektorok

Epson projektorok széles választékát kínáljuk, melyek között a legegyszerűbb irodai felhasználási célokra szánt eszközöktől a professzionális kategóriába tartozó projektorok megtalálhatóak.